03/07/2020
metoda per te rritur produktivitetin menaxhimi i kohes

Sekretet e menaxhimit të kohës, ja 4 metoda për të rritur produktivitetin

"What does not get measured, does not get done." Lexo 4 sekretet e mëposhtme dhe merr kontroll mbi ditën dhe kohën tënde.
01/06/2020
kompani pastrimi dhe dezifenktimi zyra dhe shtepi tirane

Kompani pastrimi dhe dezifektimi në Tiranë, këshilla post-COVID19

Më e nevojshme se kurrë të sigurohemi për pastërtinë dhe higjienizimin e ambjenteve ku qëndrojmë, sidomos atyre ku shpenzojmë pjesën më të madhe të kohës sonë, si shtëpia apo zyra.
20/05/2020

Dentistë dhe Laboratorë Dentarë në Tiranë, këshilla post-COVID19

Një buzëqeshje e bukur është një faktor ndikues në mënyrën sesi perceptohemi nga të tjerët, por edhe në vetëbesimin tonë. Por a është e sigurtë të shkojmë te dentisti tani?
Albanian