Dezinfektim

10/06/2020

ALEX 99 shpk

Shoqëria dezinfektuese “ALEX 99” shpk është një Shoqëri e themeluar 18 vjet më parë, e cila është e specializuar në fushën e shërbimit 3D (dezinfektim, dezinsektim dhe deratizim) dhe pastrim dezinfektim deposh uji.
19/05/2020

Albpastrim

Higjena e shtëpisë është mjaft e domosdoshme për një jetë të shëndetshme. Stafi jonë jo vetëm pastron me profesionalitet shtëpinë tuaj, por e shndërron atë në një ambient të higjenizuar dhe të sigurt për ju dhe fëmijët tuaj.
26/05/2020

Hygienio Disinfect Innovation

Dezinfektim inovativ për ambientet elitare dhe çertifikim për garancinë e higjenës. Ky është inovacioni i proçesit të dezinfektimit për ambiente të brendshme me sipërfaqe dhe produkte delikate sepse arrin të jetë 100% efektiv, vret viruset brenda 1 min, bakteret brenda 5 min dhe në të njëjtën kohë nuk është dëmtues për shëndetin, ambientin apo mobilimin dhe produktet tuaja.
27/05/2020

Swiss Disinfection

Swiss Disinfection është një kompani e liçensuar në mbrojtjen e shëndetit publik nëpërmjet dezinfektimit të ambjenteve dhe ofrimit të produkteve për dezinfektim.
Albanian