prenotime

17/07/2020

Venere by Ami

Venere by Ami ndodhet në zemër të Tiranës. Sallon i cili ka në përparësi të saj cilësinë, bukurinë dhe komoditetin e kërkuar.
06/07/2020

Fisiopasion

Fizioterapisti juaj i preferuar në portalin më të dëgjuar prenotoj.al. Rezervoni këtu vizitën tuaj me ekspertët e kolonës vertebrale dhe profesionistët e rehabilitimit. #frompaintowellness
10/06/2020

ALEX 99 shpk

Shoqëria dezinfektuese “ALEX 99” shpk është një Shoqëri e themeluar 18 vjet më parë, e cila është e specializuar në fushën e shërbimit 3D (dezinfektim, dezinsektim dhe deratizim) dhe pastrim dezinfektim deposh uji.
19/05/2020

Albpastrim

Higjena e shtëpisë është mjaft e domosdoshme për një jetë të shëndetshme. Stafi jonë jo vetëm pastron me profesionalitet shtëpinë tuaj, por e shndërron atë në një ambient të higjenizuar dhe të sigurt për ju dhe fëmijët tuaj.
27/05/2020

Holy Nails by Sara

Garantojmë cilësi dhe korrektësi maksimale si në punë dhe në proçeset e saj, gjithashtu edhe për sa i përket produkteve që përdorim.
26/05/2020

Glam by Ina

Make-up cilësor i çertifikuar nga një nga shkollat më të mira në Tiranë, TESS Albania.
22/05/2020

Beauty Salon Aurora

22/05/2020

Make-up Artist Eni Lena

Eni Lena ka lindur ne Tirane. Me nje pasion te hershem ndaj te bukures, ajo ju dedikua po aq heret artit te make-up duke shkrire me njera tjetren tonalitetet e ngjyrat e emrave me te njohur te produkteve te make up dhe dritehijet e krijuara nga dora e njeriut.
21/05/2020

Estetikë Linda

Salloni Estetikë Linda ju shërben me cilësinë dhe gamën e produkteve më në zë! E njohur prej 15 vitesh në funksionin dhe shërbimin tuaj me përpikmëri dhe kujdesin më të madh të lëkurës.
21/05/2020

E.N Studio Ligjore

Studio ligjore E|N synon të arrij standartet më të larta në ofrimin e shërbimeve ligjore, për individ dhe biznese (konsulencë ligjore dhe përfaqësim në gjykatë).
26/05/2020

Studio Ligjore Kodhelaj

Ofrojmë shërbime ligjore dhe ndihmojmë ata që kanë probleme të ndryshme ligjore.
22/05/2020

Studio Ligjore Tivari

Studio ligjore "Tivari & Hareçari" është krijuar në vitin 2011 nga juristët Av. Idlir Tivari dhe Av. Elda Hareçari. Studio ligjore ka për qëllim të saj të ofrojë shërbime ligjore, përfaqësim në juridiksione kombëtare dhe ndërkombëtare të të gjitha niveleve, konsulencë fiskale dhe finaciare, nëpërmjet një përkushtimi maksimal dhe profesional.
27/05/2020

Studio përkthimi Kodra

Ne jemi një Studio me bazë në Tiranë, që ofrojmë shërbimin e përkthimit si edhe shërbime të lidhura me të, me cilësinë, shpejtësinë dhe kostot më të mira në treg.
21/05/2020

Studio Përkthimesh Alida

Studio jonë ofron konsulencë dhe përkthime të ndryshme në apo nga gjuhët: Anglisht, Italisht, Gjermanisht, Frengjisht, Spanjisht dhe Greqisht.
20/05/2020

Notere Xhoana P.Omari

Nëse ju duhet asistencë noteriale, një shërbim i shpejtë dhe profesional, ne jemi në shërbimin tuaj.
10/05/2020
Klinika Gjinekologjike-Edlira Bylykbashi

Klinika Gjinekologjike-Edlira Bylykbashi

Klinika obstetrikale - gjinekologjike  "BYLYKBASHI ", lindi me 1997, si nevoje per nje perqasje te re me pacientet, ne pergjigjie te kerkesave qe ato parashtronin.
02/07/2020

Klinika Dentare E-Dent

Kujdesi ndaj dhëmbëve, Sekreti i buzëqeshjes.

Tek ne do të gjeni kombinimin e teknikave më të avancuara stomatologjike me materialet më cilësore që përdoren në mbarë botën për një buzëqeshje perfekte.
17/06/2020

Klinika Dentare Smile

Klinika Dentare "Smile" ju rikthen buzëqeshjen!
21/05/2020

E’art Studio Dentare

Studio dentare E’art ka përparësi shëndetin tuaj oral, duke ju ardhur në ndihmë me shërbime të specializuara në të gjitha fushat e dentistrisë dhe estetikës.
13/05/2020

Klinika Smile Design

Tek ne gjeni cilësinë më të lartë të shërbimit, me materialet më të mira, ambjent të këndshëm dhe çmime të arsyeshme
26/05/2020

Hygienio Disinfect Innovation

Dezinfektim inovativ për ambientet elitare dhe çertifikim për garancinë e higjenës. Ky është inovacioni i proçesit të dezinfektimit për ambiente të brendshme me sipërfaqe dhe produkte delikate sepse arrin të jetë 100% efektiv, vret viruset brenda 1 min, bakteret brenda 5 min dhe në të njëjtën kohë nuk është dëmtues për shëndetin, ambientin apo mobilimin dhe produktet tuaja.
27/05/2020

Swiss Disinfection

Swiss Disinfection është një kompani e liçensuar në mbrojtjen e shëndetit publik nëpërmjet dezinfektimit të ambjenteve dhe ofrimit të produkteve për dezinfektim.
13/05/2020

Klinika Dentare Nelda

01/05/2020

Çfarë ofron Prenotoj.al?

Faqja më e re që mundëson kryerjen e rezervimeve brenda një sistemi të vetëm. Thuaji "Mirupafshim" telefonatave të bezdisshme për të caktuar orarin. Koha jote është e shtrenjtë, trajtoje si të tillë.
01/05/2020

Zgjidh shërbimin që dëshiron

Zgjidhni ndërmjet disa mundësive shërbimin që dëshironi, me ofertat më të mira në kohën më përshtatshme për ju!
01/05/2020

Informohu për çdo takim

Mos harro më asnjë takim! Informim i menjëhershëm ne email-in tuaj, njoftohesh për takimet 30 minuta përpara dhe qëndron i përditësuar.
Albanian