Noter / Avokat / Përkthyes

21/05/2020

E.N Studio Ligjore

Studio ligjore E|N synon të arrij standartet më të larta në ofrimin e shërbimeve ligjore, për individ dhe biznese (konsulencë ligjore dhe përfaqësim në gjykatë).
26/05/2020

Studio Ligjore Kodhelaj

Ofrojmë shërbime ligjore dhe ndihmojmë ata që kanë probleme të ndryshme ligjore.
22/05/2020

Studio Ligjore Tivari

Studio ligjore "Tivari & Hareçari" është krijuar në vitin 2011 nga juristët Av. Idlir Tivari dhe Av. Elda Hareçari. Studio ligjore ka për qëllim të saj të ofrojë shërbime ligjore, përfaqësim në juridiksione kombëtare dhe ndërkombëtare të të gjitha niveleve, konsulencë fiskale dhe finaciare, nëpërmjet një përkushtimi maksimal dhe profesional.
27/05/2020

Studio përkthimi Kodra

Ne jemi një Studio me bazë në Tiranë, që ofrojmë shërbimin e përkthimit si edhe shërbime të lidhura me të, me cilësinë, shpejtësinë dhe kostot më të mira në treg.
21/05/2020

Studio Përkthimesh Alida

Studio jonë ofron konsulencë dhe përkthime të ndryshme në apo nga gjuhët: Anglisht, Italisht, Gjermanisht, Frengjisht, Spanjisht dhe Greqisht.
20/05/2020

Notere Xhoana P.Omari

Nëse ju duhet asistencë noteriale, një shërbim i shpejtë dhe profesional, ne jemi në shërbimin tuaj.
Albanian