Estetiste

27/05/2020

Holy Nails by Sara

Garantojmë cilësi dhe korrektësi maksimale si në punë dhe në proçeset e saj, gjithashtu edhe për sa i përket produkteve që përdorim.
22/05/2020

Beauty Salon Aurora

21/05/2020

Estetikë Linda

Salloni Estetikë Linda ju shërben me cilësinë dhe gamën e produkteve më në zë! E njohur prej 15 vitesh në funksionin dhe shërbimin tuaj me përpikmëri dhe kujdesin më të madh të lëkurës.
02/05/2020

Spa

Ne ofrojmë një gamë të plotë të trajtimeve të spa dhe bukurisë, nga trajtimet më të fundit, deri tek ato më tradicionalet duke përdorur produktet më cilësore dhe paisjet e teknologjive të fundit.
Albanian